Followers

09 July, 2009

lg cerita MISTERI.. bahagian pertama

Salam.. dulu aku pernah kuakn artikel minta pembaca sambung kesudahan cerita aku. Rujuk artikel bulan Mac 2009. Disini, aku kagum dgn beberapa kreativiti sahabat-sahabat aku yg merupakan pembaca setia blog aku ni. Aku siarkan kesudahan cerita yang disambung oleh mereka. Jika ada di antara mereka yang anda rasekn layak menang, sila hantarkan undi sms anda.

Anjing tu kejar bdk rempit tu kt pdg. Tuan anjing tu kt belakang anjing, berlari jugak.. cuba nk tangkap tali anjingnye. Namun, kelajuan anjing itu bkn tandingan. Tak dapat jek... Bdk rempit tu lari ketakutan n nk selamatkn diri. Org2 yg tdnye dok tendang2 bola, mula berhenti. Masing2 tergamam. Nak tolong pun, takut sentuh anjing.. takut kene samak, xbiase buat n x ingat care samak yg betul. Hehe.. ade ke.. Mst la takut kene gigit.

Dengan skali lompatan, anjing tu bjaya gigit poket belakang sluar jeans bdk rempit tu. Terkoyak. Klu x terkoyak, maunya anjing tu tergantung kt bontot bdk tu. Tuan anjing dah mengah2 tp masih dok berlari nk tangkap anjing die.. bdk rempit lari lintang pukang sambil jeling2 belakang tengok2 kalu anjing tu dah dekat.. Org yg main bola semua lari ke tepi mengelak daripada mereka..
anjing tu? kejar la...


SYINA*MAZLAN said...

budak tu pure2 mati n anjing trus berlalu(cm beruang la kirenyer)bole ke ideologi tu dipakai hahhaa



~The End

No comments: